• Admin

All organisert trening avlysesAll idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning


Regjeringen innførte torsdag nye, omfattende tiltak for å hindre koronaspredning. Helsedirektoratet har innført forbud mot å arrangere idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs. Norges Friidrettsforbund ber alle våre klubber om å respektere påbudet.


Det gjør at all organisert trening i klubben vil opphøre inntil videre. Gymsaler og Nes Arena er også stengt for trening. Vi oppfordrer derimot våre utøvere om å fortsette treningen. Det vil om kort tid komme tilpassede treningsprogram for alle grupper med trening som kan gjøres innenfor husets fire vegger og utendørs i skog og mark eller på Stovnerbanen. Om du har egentrening på Stovnerbanen eller andre steder, vis hensyn og hold avstand til andre og følg ellers råd om god håndhygiene.


Vi håper å kunne starte opp treningen utendørs så snart som mulig etter påske. Vi venter inn klarering fra NIF og Helsemyndighetene om organisert trening.

Nyttige linker:

Folkehelseinstituttet Coronainfo Helsenorge Coronainfo Idrettsforbundet Coronainfo Friidrett.no samlesider om corona Olympiatoppen nyheter World Health Organisation


95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle