• Admin

Bamselekene 2022

Oppdatert: 11. mar.Da er det etter to års venting endelig klart for vinterens vakreste eventyr, nemlig BAMSELEKENE! Bamselekene 2022 arrangeres i Stangehallen på Stange like utenfor Hamar som vanlig. Premiene er byttet ut fra medaljer til små og store Bamser! Årets datoer er lørdag og søndag 12.-13.mars med stevnestart kl.10:00 begge dager. Så nå trenger vi en klubbdugnad for å få ALLE med, både små og store, til Hamar på bamsejakt!

Bamselekene har vært det største innendørsevenementet i Norsk Friidrett i mange år og har på det meste hatt 8-900 deltakere og 3000 starter. Vi håper på rekorddeltakelse etter to års tørke. Bamselekene er en klubbkonkurranse hvor hvert enkelt resultat (1 poeng+3,2,1 ekstra for premiepallen) teller med i kampen om de tre store bamsene i sammenlagtkonkurransen.

Vi har booket oss inn på Scandic Hamar og vil ha felles togtur fra Lillestrøm-Hamar på fredag ettermiddag. Det er også mulighet for å velge å komme opp på lørdag og overnatte 1 natt,

eller dra frem og tilbake for de som heller vil det. Men fellesturen for de som drar uten foreldre er kun fra fredag-søndag. Påmelding i egen tråd på i Facebookgruppa vår. Spesifiser og hvor mange dere drar fra hver familie og en eller to netter, eller uten overnatting. Klubben stiller med trenere og ledere som tar seg av de som ikke har med seg foreldre. Vi er 55 utøvere i klubben på papiret. Klarer vi 30 utøvere klar til bamsejakt på Hamar?

Bamselekene 2022
.pdf
Download PDF • 599KB

Programhefte Bamselekene 2022
.pdf
Download PDF • 1.94MB

1 388 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle