• Admin

GFIK 2.0 Sesongoppkjøring 2019

Oppdatert: 8. okt. 2018Da er høstferien over og den formelle sesongstarten for 2019 står for døra. Mandag 8.oktober på Stovnerbanen. Rekrutter (7-10 år) 17:30

Aspiranter(11-14 år) 17:30

Ungdom(15-19 år) 17:00 (Infomøte før trening)

Vi går nå inn i vinter og innendørssesongen, men holder oss utendørs på Stovnerbanen hvertfall ut oktober.Det er grunntreningstid, og det er nå vi starter trening for å legge grunnlaget for utendørs(konkurranse)sesongen 2019. For både foreldre og utøvere, kleskode på trening er som følger:

3 lag er å anbefale, det er faktisk obligatorisk nå i denne perioden. Korte tights - Lange tights eller stilongs/sportsundertøy - Overtrekksbukse Lange sokker,ull er å foretrekke. Lue og hansker SKAL være med eller på.

Et par ekstra sokker(kanskje et par som er slitt som du skal kaste), som overtrekk til piggsko når vi bruker det.

Sportsundertøy overdel - Genser - Trenings/overtrekksjakke. Det kan være smart med en høst/vinterjakke før og etter trening.

Vi vil gjerne unngå sykdom så godt det går.

Joggesko:Sørg for å sjekke skoene dine, utslitte eller godt brukte sko er ikke egnet til å starte grunntreningsperioden med. Oppdater skoene dine(kjøp nye), det blir større volum på trening og mer bruk av joggesko framfor piggsko. Et par joggesko er holdbar et visst antall timer. Disse timene går ut lenge før skoene ser slitt ut. Demping og stabilitet forsvinner og fotproblemer kommer fort. Dette er en av de største årsakene til småskader som fort blir til større hos både mosjonister og idrettsfolk av alle slag. De som trener mye må ha flere par å bytte på.

Riktig type sko for dine ben er også en faktor å ta hensyn til. Les litt om ulike typer føtter og sko HER Utøverne i Ungdomsgruppa burde alle ha en lettvektsmodell i tillegg til en vanlig joggesko. Anbefaler Asics DS Racer 11. Dame HER , Herre HER Treningsplan framover HER

142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle