• Admin

BYE BYE 2020...Kjære alle sammen!


Det har vært et veldig krevende og utfordrende år for hele verdenssamfunnet inkludert her i vårt kjære Osl♥ Så også alle idrettslag inkludert oss i Groruddalen Friidrettsklubb. Trening har vært utfordrende, med både restriksjoner og værforhold og tilgang til innetrening. Fraværet av snøen har hjulpet oss noe fram til nå. Det blir derimot en større utfordring på nyåret med snø som umuliggjør trening utendørs for oss i friidretten.


Men vi lever i håpet og tror at ting kan bedre seg utover i det nye året.

Ekstra viktig er det å stå sammen i utfordringene å støtte opp under de aktivitetene og tiltakene vi har , og kommer til å iverksette.

På arrangementsfronten, har vi vært utrolig heldige, og dyktige.

Vi har arrangert to store og flotte stevnearrangement på Stovnerbanen.

Både Groruddalslekene og KM Oslo hadde rekorddeltakelse. Både for oss og KM i det 21. århundre. Dette gjorde at vi økonomisk kom godt ut av 2020 med god kapital for 2021.

Vi fikk også tildelt KM i 2021, så ting ser bra ut for oss framover.


Vi må takke alle foreldre, utøvere og eksterne dommere som har stått på å sørget for at vi klarte å gjennomfør to slike store arrangement med kun 3-4 ukers mellomrom.


Takk også til alle trenere som har holdt i gang hjulene å sørget for kontinuitet i aktiviteten vår.

Takk til alle lojale utøvere som har stått på å sørget for at det fortsatt er liv i klubben. Mange meget gode resultater ble det på tampen av sesongen.


Nok en gang takk til alle som har bidratt til GFIK's eksistens.


HA ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!!

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle