• Admin

Høstsemesteret i gang


Da var det klart for høstsemesteret på Stovnerbanen. Alle grupper trener utendørs i uke 41. Vi venter på klarsignal fra Haugen Skole angående oppstart inne. Det vil bli innendørstrening for Rekruttene så fort vi får klarhet i dette. Aspirant og Ungdom vil også trene inne på Haugen på fredager når vi får klarsignalet. Mer info om treninstider og steder kommer i løpet av uke 42 hvertfall. Med høsten, kommer også kaldere dager. Vi minner derfor om at bekledning blir viktigere jo kaldere det blir. Så påse derfor at dine små/store kommer på trening med nok klær. Lue og hansker er standard utover. To lag nedentil og varm ytterjakke med seg er også påkrevet. Sportsundertøy som transporterer bort fuktighet er veien å gå under trening utendørs nå.


Nei, NEI, NEI til dette! Korte ankelsokker er faktisk forbudt på trening nå! Ta vare på bena er viktig. Med grunntreningen i gang, så blir det fort større treningsdoser med på følgende totalbelastning langt over det vi har i konkurransesesongen. Derfor, i skadeforebyggende henseende, må vi kle på oss, også på føttene.Vi har før anbefalt ullsokker fra Pierre Robert. Så også nå. Disse er veldig gode til trening. Noe av "hemmeligheten" er legeringen av syntetiske fibre, som gjør den veldig behagelig, men samtidig veldig varm og god. Kan fåes på Meny eller Kiwi f.eks. til en billig penge i 3-pack.

Coach Svenny gir de sitt approved segl. Da vet vi alle at de er bra!Husk skotøy til styrketrening for ungdomsgruppa. Vekløftersko er viktig med mye styrketrening og olympiske løft nå i vinter.


https://vektloftersko.com/ https://www.magshop.no/categories/vektloftersko-weightlifting-shoes

https://www.globalsport.se/product-category/traningsskor/tyngdlyftningsskor/

Det kan hende vi kjører en del intervalltrening på grusen med piggsko i høst. Vi har pigger til salgs ned i bua hos oss. Bruk et par allround piggsko, trestegssko og skift til 9mm pigger som du kjøper av oss. Så er vi i gang med grusintervall til vi blir grønne av trening. Velkommen til høstsemesteret på Stovnerbanen!

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle