• Admin

Julklappsjakten 2017Hovedtrener Svein Tore Henriksen tok med seg et par av sine disipler til det tradisjonsrike julestevnet, Julklappsjakten, i Friidrottens Hus i Gøteborg.

Med 3000 deltakere fra 10 år til senior så er dette det største innendørsstevnet i de nordiske landene med god margin. Fra tidlig lørdag morgen til ettermiddag søndag var det full fart for Aiden Floyd Vincent og Saveetha Satkunananthan i G/J14 år.

Denne duoen er allsidig og deltok i totalt 15 starter tilsammen. Se under.

Det ble altså en hektisk helg med mye moro for både utøvere og støtteapparat.

Suksess, kan vi også si at det ble. Ikke bare fikk de oppleve et fantastisk flott stevne med stor deltakelse i alle øvelser og klasser, men også rent resultatmessig ble dette en opptur for våre to unge lovende utøvere.

Medaljefangsten ble: 2 gull,2 sølv og 3 bronsemedaljer. I tillegg satt Aiden ny Julklappssrekord på 200m med 24,28. Saveetha for første gang over 11 meter i tresteg med fantastiske 11,02 som hun vant klart på.

Det er ingen tvil om at dette stevnet er på toppen av vår prioriteringsliste neste jul også. Da med en stor tropp fra GFIK som skal sette et preg på stevnet.

Vi gleder oss!29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle