• Admin

Trimtex drakter


På tide med ny bestilling av drakter. Nettbutikken er åpen. Levering blir før Groruddalslekene i august. Så sett i gang å skaff dere drakter. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/groruddalen-friidrettsklubb/ Før du kan starte å bestille må du registrere deg. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. Tast inn groruddalenfri2019 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

119 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle